Auberge d’Arimont

Auberge d’Arimont

Auberge d`Arimont ligt in de Waalse Ardennen, aan de zuidelijke grens van het natuurreservaat de Hoge Venen. Op 694 meter hoogte biedt de toren van natuurcentrum Botrange een adembenemend zicht op dit uitgestrekte wandelgebied.Malmédy ligt op een boogscheut van het natuurvriendenhuis en heeft een aantal culturele troeven o.a. de kathedraal, het klooster, de ziekenkapel, de kapel van de herrijzenis, de kapucijnerkerk… . Daarnaast kan je vanuit Auberge d`Arimont gemakkelijk een bezoekje brengen aan Spa en Luik.

Het huis is eenvoudig ingericht. Er zijn 45 bedden verdeeld over verschillende slaapkamers en slaapzalen. Verder kan je zelf je potje koken in onze grote keuken. Er worden geen maaltijden verstrekt.

Tijdens de schoolvakanties (paasvakantie, grote vakantie, herfstvakantie) kan je reserveren voor kleine groepen, het Natuurvriendenhuis is dan altijd geopend. Buiten die periodes stellen wij het huis open indien een voldoende grote groep reserveert (minimum 15 personen voor 2 overnachtigen of 20 personen voor 1 overnachting). Wanneer een grote groep het huis niet volledig bezet, kan ook plaats ter beschikking gesteld worden van kleinere groepen. Het loont dus de moeite om navraag te doen.

Accommodatie:

  • 45 bedden verdeeld in verschillende kamers en slaapzalen
  • Tuin
  • Keuken met kookgerei
  • Leefruimte
  • Petanquebaan in de tuin
  • Speeltuigen voor kleine kinderen in de tuin

Prijzen:

Raadpleeg de website van het Natuurvriendenhuis voor de meest recente prijzen.

Contact:

Julien Van Nevel: +32 (0)494 93 95 32

Email: atbkontich@telenet.be

Subtitel
Dichtbij Spa en Luik