Rally in Brugge: Tjolen roend Brugge

een organisatie van De Brugse Natuurvrienden Bergstijgers

Tjolen roend Brugge'

Meer dan anderhalf jaar hebben we pulle gegeven om van de rally weer een topeditie te maken.
Gemakelijk wordt het niet, 't is ol gin oar snien wè, maar als je ollemolle tegoare werkt en er nie tende van komt en ogen up joender gat et, dan moet het lukken vooraleer de bobbiene of is.
Het is niet onze bedoeling entwien me zun pietje t' en of joender bie de buk  te zetten, maar je zult al je kaart- en kompasvaardigheden nodig hebben zodat er niet te veel "Kust nu m'n oare!" , "Kird e ki weere!"  of "tis tied dat tuut is" klinkt
We hopen dat alle deelnemers nadien, als ze nor under doze  trekken, zullen zeggen: Awal, santé me ratje, ken me gamezet!

Praktisch:

Belangrijk: We dringen om organisatorische redenen sterk aan om per ploeg van 4 personen in te schrijven. Een ploeg van meer dan 4 personen kan absoluut niet.

Iedere ploeg heeft een ploegkapitein (M/V/X) waarmee gecommuniceerd wordt (dus GSM en e-mailadres nodig) en die de financiën van zijn/haar ploeg regelt.
Een ploeg is pas ingeschreven als
1. Onderstaande formulier volledig ingevuld is én
2. Het totaalbedrag op de rekening BE70 9733 6111 0725  van de Brugse Natuurvrienden en Bergstijgers staat met vermelding van de ploegnaam
.
(De volgorde van de betalingen bepaalt of de ploeg ingeschreven is of niet. Er is plaats voor 25 ploegen.)
(Wandelaars betalen voor elke optie 5 euro minder.)

Formule A:     Rally + avondmaal: 25 euro
Formule B:     Rally + avondmaal + 1 overnachting op vrijdag:  40 euro
Formule C:     Rally + avondmaal + 1 overnachting op zaterdag + ontbijt op zondag: 45euro
Formule D:     Rally + avondmaal + 2 overnachtingen + ontbijt op zondag: 60 euro

Belangrijk:
We dringen om organisatorische redenen sterk aan om per ploeg van 4 personen in te schrijven. Een ploeg van meer dan 4 personen kan absoluut niet.

Onvolledige ploegen (1, 2 of 3 personen) kunnen niet definitief inschrijven.
Zij kunnen wel het formulier invullen. De organisatie probeert deze mensen samen te voegen tot een volledige ploeg. Je wordt hiervan verwittigd en na ontvangst van de volledige betaling, en voor zover er nog plaats is, ben je definitief ingeschreven.

Datum: Zaterdag 20 november 2021

Start: 7u30 tot 10u00

PlaatsSport Vlaanderen, Nijverheidsstraat 112 , 8310 Brugge

Inschrijven:
Rally:
Je moet inschrijven mét je volledige ploeg. Individueel inschrijven liefst vermijden.
Tip: spreek nu reeds af, maak nu groepjes voor de rally en laat je groepsverantwoordelijke je groep inschrijven met ALLE gegevens.

Wandelen:
Het is ook mogelijk individueel een alternatieve route van het parkoers te wandelen via het knooppuntennetwerk. De wandelaars vertrekken vanaf 10u voor een toch van 15 à 20 km. Inschrijven gebeurt op dezelfde wijze als de rallylopers, maar moeten natuurlijk geen ploeg van 4 vormen.

Mensen die enkel 's avonds wensen te komen eten, mailen hiervoor naar Patrick via patrick.broucke@scarlet.be

Op zondag kan er indoor geklommen worden.

Vragen? patrick.broucke@scarlet.be

http://www.bergstijgers.org/nationaal/activiteiten/de-brugse-natuurvrienden-bergstijgers-nodigen-jullie-uit-op-hun-rally?fbclid=IwAR3Vzaw7q8ZoyZHroR7bKGj0yP6JjlqeDe1E7Gvv_9qJ2EE0q7cQGvZWgiE