De Aarschotse Natuurvrienden gaan op krokusweekend in G'bergen!

Van 17 tot en met 19 februari

Op het programma: Wandelen in de Vlaamse Ardennen, het beklimmen van de Muur, Mattentaarten eten, een stadsbezoek met de oudste Manneken-Pis en zoveel meer... Een terugzien van De Natuurvrienden Geraardsbergen is ook voorzien.

We verblijven in de jeugdherberg ’t Schipken meer bepaald in de gerestaureerde hoeve De Reiger. Deze hoeve ligt in een groene en rustige hoek van het Provinciaal Domein De Gavers, aan het jaagpad langs de Dender. Het domein biedt tal van ontspanningsmogelijkheden zoals speeltuin, vijver, sportzalen, overdekt zwembad… We genieten van een korting op de toegang van het zwembad.  
Adres: Proviniciaal Domein De Gavers – Jeugdherberg ’t Schipken 
Kampstraat 59 – 9500 Geraardsbergen

We koken samen en genieten van volpension vanaf vrijdagavond t/m zondagmiddag. Voor zondagmiddag is een picknick voorzien. Beddengoed is aanwezig.  

Kostprijs
Volwassenen: 70,00 Euro 
Kinderen/jongeren 3-17 jaar: 35,00 Euro
Hierin is een tussenkomst van onze clubkas verrekend evenals een brandstofvergoeding voor de chauffeurs (carpooling). Natuurvrienden van andere afdelingen betalen 10 € extra.

Inschrijven kan tot 12 januari door te betalen op rekeningnummer BE58 9733 9580 3379 met vermelding van de namen van de deelnemers. Vermeld ook indien je vegetarisch wenst.