Gastronomisch weekend ATB Willebroek

IN NV HUIS AUBERGE D'ARIMONT MALMEDY

ATB Willebroek organiseert opnieuw het “culinair verwen weekend” in Arimont-Malmedy, waaraan alle leden die hier zin in hebben kunnen deelnemen! 

Ja hoor,  van piepjong, jeugd, midlivers  tot  en met senioren, allen gezellig onder één dak.
Op vrijdagnamiddag rijden we met onze auto, car-pooling of meerijden is mogelijk, naar het Natuurvriendenhuis “Auberge d`Arimont”. Het NV-huis ligt in de Waalse Ardennen, aan de zuidelijke grens van het natuurreservaat “Hoge Venen” en op een boogscheut van Malmédy.

Het huis is eenvoudig ingericht. Er zijn 45 bedden verdeeld over verschillende gezinsslaapkamers en slaapzalen. Er zijn 4 douches op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping is er een sanitaire ruimte met 7 lavabo's voor de dames en een andere met 6 lavabo's voor de heren. Deelnemers brengen zelf onderlaken, kussensloop, slaapzak of dekbed met overtrek mee. Wil je gebruik maken van de aanwezige dekens moet je ook een bovenlaken meenemen.

Tijdens ons verblijf van vrijdagavond tot en met zondagmiddag zorgt ons ATB team voor alle maaltijden. Het menu voor onze peuters en kinderen wordt aan hun smaak aangepast. Tussendoor zijn er geleide bos- en natuurwandelingen of stadsbezoek aan Malmedy met een culturele of lokale toets.

INFO

Wanneer? van 7 t.e.m 9 december 2018

Vrijdagavonddiner om 19u: aperitiefje, hapjes, soep, diverse warme hoofdschotels, brood variëteit en dessert, dit alles in buffetvorm.
 
Zaterdag en zondagochtend van 8u30 tot 10u: ontbijt buffet “Royal”.

Zaterdag en zondagmiddag  om 13u: lunch zaterdag, in vooruitzicht van ons culinair diner, iets bescheidener en zondag, voor onze terugkeer, een stevige basis om zeker thuis te geraken!

Zaterdagavond 19u: aan tafel voor ons “gastronomisch diner”.

  • aperitief van het huis
  • amuse hapjes "perfect"
  • Ardeense specialiteiten "Forestiére" op ATB wijze
  • dessert "surprise" uit "eigener aard"
  • koffie of thee met zoete begeleiding
  • witte, rode wijn, bier of frisdrank uit keldervoorraad

Prijs?

Verblijf en vol pension inbegrepen kost dit weekend:
Volwassenen +18 jaar: 80 euro
Jeugd +12 tot 18 jaar: 50 euro
Kind +6 tot 12 jaar: 25 euro
Peuter –6 jaar: gratis

Inschrijven? En voorafbetaling kan bij Louis en Viviane tot en met 1 december 2018 via telefoon 03 886 50 76 of 0474 62 63 50 of e-mail louis.schaerlaecken@scarlet.be

Datum: 

vrijdag, 7 december, 2018 tot zondag, 9 december, 2018

Organiserende afdeling: 

Locatie

Rue drî l'Corti 7
4891 Malmedy