Wintervakantie Krokus 2019

Oostenrijk

Na de ervaringen en successen van de CLIMB wintervakanties de afgelopen jaren en de vraag van tal van leden organiseren de Bergstijgers voor de tweede maal een nationale wintervakantie.
We trekken opnieuw naar het sneeuwzekere Oostenrijkse Lechtall nabij het hoog gelegen skigebied Warth-Schröcken en Arlberg met 87 liften en 305 km Pisten, nog maar te zwijgen van de tal van alternatieve skigebiedjes in de streek.

Maar je leest het goed, het is geen skivakantie maar een wintervakantie waar iedereen vrij is om te doen wat hij wil. De bergtrekker, langlaufer of persoon op zoek naar rust kan er met gemak zijn weg vinden. Kilometers langlaufroutes, winterberghutten, ski, sneeuwraketten en langlaufverhuur, skischolen, rodelbanen, … zijn allen op jouw vakantiegenot voorzien.
Ook de kindjes van alle leeftijden kunnen er van hun vakantie genieten. Climb verzorgt wat amusement en activiteit. Ideale streek voor eerste ski ervaring, eindeloos sleeën, sneeuwmannen maken, chocomelk drinken enz.
Kortom iedereen mag en kan mee.

INFO

Wanneer? van 1 maart  t.e.m. 9 maart 2019

Waar? Bach, Lechtall Oostenrijk, +- 800km

Voorwaarde deelname?
Lid natuurvrienden bergstijgers met aangepaste verzekering aan je activiteit (pisteskiën, bergwandelen, winterbeklimming, tourskiën, ...)

Prijs? (2018):
tot en mét 30 jaar = 280 euro p.p.
+30 jaar = 320 euro p.p.
-2j op 10/02/18 = Gratis
2-8j op 10/02/18 = 150 euro p.p
(spaarplan of sociaal tarief mogelijk)
Inclusief in deze prijs? verblijf “vol pension”: alle maaltijden (samen koken), annulatieverzekering en reisverzekering voor de reis.

Vervoer?
ecologische manier door maximaal carpoolen of bij voldoende interesse zal er een bus / minibusjes in gelegd worden welke lokaal ter beschikking zal blijven. Lokaal is er door de sneeuw en locatie niet zo veel parkeerplaats voor handen. Goed bereikbaar, ook bij hevige sneeuw.
Plaatsen zijn beperkt tot 50 personen, vol is vol en dan kom je op een wachtlijst

Overnachten?
We slapen allen gezamenlijk in één huis met verschillende kamers van verschillende grote (geen hotel kamers! Bergstijgers stijl!), koken samen op vaste tijdstippen, doen de afwas samen, spreken onderling af wie wat wil doen, concept Bergstijgers paaskamp en Zomervakantie.

Inschrijven en meer info? via climb@bergstijgers.org

 

Datum: 

vrijdag, 1 maart, 2019 tot zaterdag, 9 maart, 2019