Rally 2018: Back tot the future

In Bouillon

Op 24 februari is het terug zo ver, dan gaan we met zn allen ons gevoel voor oriëntatie testen aan de hand van de grootste raadsel. Na twee moordverhalen op te lossen, krijgen jullie dit jaar de taak om onze verstrooide professor te helpen doorheen zijn tocht van ons eigen verleden.

Lang lang geleden was er eens een genie, de genie der genieën. Maar net als de meest briliante breinen uit de verhalen, was ook hij een verstrooide professor. Elke uitvinding die hij maakte, wou hij zelf testen, net als nu... Hierdoor belandde hij terug in de tijd, ver terug in de tijd!

Wie durft het aan om hem te helpen, wie zal hem helpen om de ontdekkingen terug te ontdekken en wie zal degene zijn die hem terug haalt naar het heden. Verdien jij een plaatsje naast onze verstooide prof of zal jij verloren lopen in de bossen van ons verleden?

Locatie?

Loryhan, Rue de Châteaumont 50, Bouillon (Botassart)

Inschrijven?
Via het inschrijvingsformulier (groene knop) op de website van de De Natuurvrienden Bergstijgers.
En pas definitief na betaling! Op zaterdag en zondag is er ontbijt inbegrepen. Voor de personen die blijven slapen op vrijdag is er ook de mogelijkheid tot het maken van een lunchpakket bij het ontbijt op zaterdag.

Er zijn 3 formules.

1: rally + avondeten = 35 euro

2: rally + avondeten + 1 overnachting = 50 euro

3: rally + avondeten + 2 overnachtingen = 65 euro

(Indien je in een tent overnacht of in je auto/van dan krijg je 5 euro korting op je overnachting.
Je betaalt dus eerst het volledige bedrag. De 5 euro korting krijg je terug op de dag van de Rally)

Mail hiervoor ook naar climb@bergstijgers.org

Inschrijving is pas definitief na betaling op rekeningnummer BE10 8939 8455 3604 met vermelding "naam + aantal groepsleden + formule (1, 2 of 3)"

Datum: 

zaterdag, 24 februari, 2018

Organiserende afdeling: