Wintervakantie Krokus 2018

In Lechtall, Oostenrijk

 
Na de ervaringen en successen van de CLIMB wintervakanties de afgelopen jaren en de vraag van tal van leden organiseren de Bergstijgers een nationale wintervakantie.
We trekken naar het sneeuwzekere Oostenrijkse Lechtall nabij het hooggelegen skigebied Warth-Schröcken en Arlberg met 87 liften en 305 km Pisten, nog maar te zwijgen van de tal van alternatieve skigebiedjes in de streek.


Maar je leest het goed, het is geen skivakantie maar een wintervakantie waar iedereen vrij is om te doen wat hij wil. De bergtrekker, langlaufer of persoon op zoek naar rust kan er met gemak zijn weg vinden. Kilometers langlaufroutes, winterberghutten, ski, sneeuwraketten en langlaufverhuur, skischolen, rodelbanen,… zijn allen op jouw vakantiegenot voorzien.
Ook de kindjes van alle leeftijden kunnen er van hun vakantie genieten. Climb verzorgt wat amusement en activiteit. Ideale streek voor eerste ski ervaring, eindeloos sleeën, sneeuwmannen maken, chocomelk drinken enz.
Kortom iedereen mag en kan mee ☺

INFO
Wanneer? van 10 februari tot 17 februari 2018

Waar? Holzgau, Lechtall Oostenrijk, +- 800km

Voorwaarde deelname?
Lid natuurvrienden bergstijgers met aangepaste verzekering aan je activiteit (pisteskiën, bergwandelen, winterbeklimming, tourskiën, ...)

Prijs?
-2j op 10/02/18 = gratis
2-8j op 10/02/18 = 150 euro p.p
tot en mét 30 jaar = 280 euro p.p.
+30 jaar = 320 euro p.p.

(spaarplan of sociaal tarief mogelijk)
In de prijs inbegrepen: verblijf “vol pension”: alle maaltijden (samen koken), annulatieverzekering en reisverzekering voor de reis.
Schrijf het nodige bedrag over op rekening BE69 9799 8644 8878 van Natuurvrienden Bergstijgers en vermeld "Wintervakantie + naam"

Inschrijving?
Via de website van De Natuurvrienden Bergstijgers. Door te klikken op knop 'inschrijven' en daar de nodige instructies te volgen.
Plaatsen zijn beperkt tot 50 personen, vol is vol. Daarna kom je op een wachtlijst

Vervoer?
Op een ecologische manier door maximaal carpoolen of bij voldoende interesse zal er een bus / minibusjes in gelegd worden welke lokaal ter beschikking zal blijven. Lokaal is er door de sneeuw en locatie niet zoveel parkeerplaats voorhanden. Goed bereikbaar, ook bij hevige sneeuw.

Slapen?
We slapen allen gezamenlijk in één huis met verschillende kamers van verschillende grootte (geen hotelkamers! Bergstijgers stijl!), koken samen op vaste tijdstippen, doen de afwas samen, spreken onderling af wie wat wil doen, concept Bergstijgers paaskamp en Zomervakantie.

Datum: 

zaterdag, 10 februari, 2018 tot zaterdag, 17 februari, 2018

Organiserende afdeling: