Alles over Reizen

Naar goede gewoonte trekken we tijdens het Paasweekend naar Oostduinkerke. Domein Westhoek is gelegen in duingebied op 800 meter van het strand. Zee, strand en duinen staan borg voor rust en ruimte. Dit is een ideale bestemming om te wandelen en te genieten van de natuur. 
Skiën, snowboarden of (sneeuwschoen)wandelen in Laax (CH) ….. …. al 45 jaar een traditie.  Ontstaan als skireis waaraan Zwitserse en Belgische Natuurvrienden deelnamen. De Zwitsers zorgden voor slaapplaatsen en skileraars, de Belgen voor de sfeer.  Vele tientallen Natuurvrienden hebben in Laax onder begeleiding van gediplomeerde (Zwitserse) skileraars hun eerste afdalingen geskied.
Het was een lang gekoesterde droom van mij: met de auto een reis maken langs de kust van Engeland. Ik zou me vergapen aan de grillige Jurassic Coast, high tea nuttigen op een terrasje in Mousehole en lekker uitwaaien op Gara Rock Beach.
Reis milieubewust, met respect voor de natuur en de lokale bevolking. Overloop onze checklist, zo ben je zeker goed bezig.