Drink bier en laat bomen groeien in Vlaanderen en Afrika

Beer 4 Nature en De Natuurvrienden verkopen bierpakketjes voor het goede doel!
Foto van jonge fruitbomen in Senegal

Ontdek een smaakvolle samenwerking tussen de Natuurvrienden en de sprankelende brouwerij Beer 4 Nature! 

De komende maand gaan we niet alleen genieten van heerlijke bierpakketjes, maar ook bijdragen aan een groenere wereld! Voor elk verkocht pakket plant Beer 4 Nature met liefde een boom, waardoor we samen een bos van positieve verandering creëren. Maar dat is nog niet alles! Bij elke slok draag je ook bij aan het Nature Friends Climate Fund. Met trots schenken wij €2 van onze winst aan dit inspirerende project, waar de Internationale Natuurvrienden fruitbomen planten in Senegal en Gambia. Zo zorgen we samen voor een duurzamere toekomst en geven we de natuur de liefde die ze verdient.

Wat?
Bier natuurlijk! Beer 4 nature is een prijswinnende microbrouwerij uit Mol. Een degustatiedoos kost €15 en bevat 6 heerlijke bieren. Je krijgt dan minstens 3 verschillende bieren, aan de hand van hun voorraad. In totaal heeft Beer 4 Nature 6 bieren:  Hert, Ne Kemping, Voske, Wisent en Toekan.

Goede doel?
We blijven natuurlijk Natuurvrienden. En we steunen de natuur. Door een degustatiedoos te kopen, steun je de volgende goede doelen:

Per verkocht doosje gaat €2 naar Nature Climate Fund. Dat is een sociaal - ecologisch project waarbij voornamelijk Fruitbomen in Senegal worden gepland op een duurzame manier. Jaarlijks worden 3500 bomen gepland . De lokale families worden bij het project betrokken en er wordt ook tijd en geld gestoken in het duurzaam onderhoud van de bomen. Bovendien zorgt het fonds ervoor dat de jeugd in het dorp onderwijs krijgt. Meer info over Nature Climate Fund.

Beer 4 nature plant per verkocht bierpakketje in 1 boom in Vlaanderen. De brouwerij koopt namelijk met haar winsten gronden aan om ze te bebossen en daarna natuurlijk duurzaam te beheren.  Ze zetten voornamelijk in op toegankelijke bossen. Ontdek meer over Beer 4 Nature

Per verkocht pakje doneert Beer 4 nature ook €1 aan de Warmste Week! Dat staat dit jaar in het teken van 'Opgroeien zonder zorgen’

Hoe?
Door het aankoopformulier in te vullen! We kunnen het pakketje verzenden naar een postpunt bij jou in de buurt (€5), of je kan het ophalen in Essen of Wilrijk. Ook andere ophaalplaatsen zijn mogelijk, contacteer daarvoor dries@denatuurvrienden.be. Ben je lid van een afdeling van De Natuurvrienden? Bestel dan via je bestuur!