Even voorstellen: dansgroep Dancing 4 Fun op Natuurvriendendag

Dancing 4 Fun

Deze groep haalt de gemiddelde leeftijd van de podiumacts tijdens de Natuurvriendendag drastisch naar beneden: Dancing 4 Fun is de dansgroep van De Natuurvrienden Willebroek en de dansers hebben een leeftijd van 3 tot 25 jaar. De Natuurvriend had een babbel met Dena Pintens, 1 van de 4 lesgevers van dit gezelschap. 

De Natuurvriend: Geef je al lang dansles bij Dancing 4 Fun? 
Dena Pintens: Ik dans al van kindsbeen af bij Dancing 4 Fun en geef 6 jaar les. Wij zijn ondertussen de derde generatie die leiding geeft. De dansgroep bestaat ondertussen toch al enkele decennia. 

Waar treden jullie meestal op? 
In de buurt van Willebroek. Vroeger waren we ook altijd present op de Natuurvriendendag, maar dat is de laatste jaren wat verwaterd. Toen jullie de vraag stelde om op te treden tijdens de komende Natuurvriendendag, hebben we niet lang moeten nadenken. Het lijkt ons heel fijn om voor jullie op het podium te staan. Wij houden regelmatig een weekend in een Natuurvriendenhuis, dit jaar zijn we nog in Auberge d`Arimont geweest. 

Wat kunnen we verwachten? 
Wij speelden vroeger vaak musicals en hebben samen met onze jeugdtoneelgroep ADIDAT een musical gemaakt. Wij dansen op alle muziek: hedendaags, maar ook de volksdansjes die ik vroeger zelf nog heb geleerd.