UITGESTELD Natuurvrienden Ontmoetingsdag Geraardsbergen

In 2020 komen Natuurvrienden elkaar tegen op de Ontmoetingsdagen

Het evenement gaat door op het grondgebied van Onkerzele (deelgemeente) op de terreinen van zaal Manolito waar de zaal als verzamelpunt en lunchplaats zal fungeren.

Programma:

12 september 2020

organisatie: De Natuurvrienden Geraardsbergen

 • WANDELVOETBALTORNOOI
  Het voetbalplein zal opgedeeld worden in kleine terreinen waar het wandelvoetbal kan doorgaan. Er kunnen maximum 8 ploegen (minimum 4 m/v +vervangers) inschrijven - ploegen liefst op voorhand inschrijven via jo.hellinckx@skynet.be of bellen op 055 424036 (na 18u). In de voormiddag de schiftingen (eliminaties) en in de namiddag de finales. 
 • VOLKSSPELENCIRCUIT
 • WANDELTOCHTEN  
  drie lussen worden uitgewerkt  van verschillende afstanden en verschillende onderwerpen: Gaverwandeling  / HELIX-natuureducatief centrum / raspailleboswandeling.
 • FIETSTOCHT
  fietsen door de Gavers, langs de Dender en verkenning van de vallei tussen Ninove en Geraardsbergen (met mogelijke afwijking naar de stad Geraardsbergen en de muur)
 • LUNCH
  er zal lunch mogelijk zijn in de grote zaal aan democratische prijs in buffetvorm (15€)  
  Dit zal enkel op reservatie gebeuren. (te reserveren vóór 1 september 2020 – jo.hellinckx@skynet.be of via dries@denatuurvrienden.be) Opmerking: gezien we niet kunnen beschikken over de sportzalen van de stad werd uitgeweken naar een deelgemeente, waardoor de eerder aangekondigde sportinitiaties zoals Tai chi en Yoga niet meer op het programma staan. Er zal ook enige muzikale omlijsting zijn (hopelijk ook het Natuurvriendenlied in een nieuw kleedje). En kinderanimatie.

Bereikbaarheid:

Het station van Schendelbeke bevind zich op 15 min wandelen van de zaal – er kan een Navette voorzien worden op vraag.

Wagens kunnen gebruik maken van de parking van De Gavers op wandelafstand van de zaal Manolito (Station Schendelbeke bereikbaar via de lijn Brussel – Geraardsbergen- Denderleeuw in beide richtingen, reizigers vanuit Gent kunnen ook via Denderleeuw of Geraardsbergen rijden).

Voor meer info: jo.hellinckx@skynet.be.