Fontainebleau

Weekje klimmen

De Natuurvrienden Bergstijgers afdeling Gent trekken op vakantie naar het Franse Fontainebleau. Dat is een middeleeuws stadje te midden van het Fôret de Fontainebleau, een van de grootste bossen van Europa. Fontainebleau ligt op een goede 65 kilometer van Parijs en is ideaal gebied om te klimmen, te boulderen of lange wandeltochten te maken.

INFO

Wanneer? van vrijdag 25 augustus 2017 tot zondag 20 augustus 2017. 

Programma?
We klimmen waar we willen en beslissen de avond voordien. Er is geen klimschool. Afspraken om te klimmen of te wandelen worden ter plaatse gemaakt. Om te klimmen is geen materiaal nodig (behalve dan je klimschoenen en een crahspad).

Prijs?
We overnachten aan het tarief van de camping: richtprijzen per dag onder voorbehoud excl. verblijfstaks. Afrekenen gebeurt rechtstreeks op de receptie van de camping. (Om met de auto op de camping te komen heb je een magnetische kaart nodig om de slagboom te openen. Ja kan die aan de eigenaar vragen mits een waarborg van 20 euro. Bureel sluit om 23u, nadien kan je niet meer op het terrein.)

volwassene: 6,60 euro p.p.
kind -7 jaar: 4,30 euro p.p.
tent: 4,50 euro
klein tentje (max 2 plaatsen): 3,20 euro
auto: 4,80 euro

Lid - verzekering?
Je kan enkel deelnemen als je lid bent van de NV-Bergstijgers met de juiste verzekering, aangepast aan je activiteiten.  De juiste keuze is je eigen verantwoordelijkheid. Kinderen waarvoor geen bijdrage werd betaald, zijn ook niet verzekerd! 

Inschrijven en meer info? voor 1 augustus via de groene knop op de website van De Natuurvrienden-Bergstijgers.

 

Datum: 

vrijdag, 11 augustus, 2017 tot zaterdag, 26 augustus, 2017

Organiserende afdeling: 

Locatie

Camping La Mursardière
Route des Grandes vallées
91490 Milly -la-foret