Fietsweek 2017

Fietsplezier in Elmstein


Het grensoverschrijdende UNESCO Biosfeerreservaat, Natuurpark Pfälzewald, is met zijn 1.771 km² een van de grootste wouden van Europa. Het ligt in een heuvelachtige regio in het zuidwesten van Duitsland en is geliefd wandelgebied waar ook fietsers en mountainbikers volop aan hun trekken komen. In Neustadt, Speyer, Bad Dürkheil, Annweiler en Worms bieden de natuurvrienden van Ludwigshafen geleide stadswandelingen aan. In de luwte van het Pfälzerwald ligt de Duitse "Weinstrasse" met zijn eeuwenoude wijngaardterrassen, kastanje-, amandel-, en vijgenbomen. In Bad Dürkheim, kun je de lekkere Pfalz-wijnen proeven uit 's werelds grootste wijnvat.

WANNEER 
van 6 augustus tot 13 augustus  

NATURFREUNDEHAUS ELMSTEIN
Prachtig gelegen midden in de bossen en bestaat uit meerdere gebouwen en een camping. Het heeft een mooie tuin met terras, grill- en kampvuurplaats om te genieten van zwoele zomeravonden na een dagje inspannend fietsen. Wij logeren in het 'Seminarhaus'. Er zijn 20 kamers met douche/toilet op de kamer.

HET PRIJSKAARTJE 
300 euro p.p. voor 7 nachten volpension (ontbijtbuffet, lunchpakket, avondmenu).
Inbegrepen: 4 begeleide dagfietstochten met mogelijkheid de tocht individueel of in kleine groepjes in te korten of uit te breiden, 1 begeleide culturele daguitstap en 1 vrije dag, kaartmateriaal voor het uitstippelen van wandeltochten.
Sportverzekering wandelen en fietsen inbegrepen in het lidgeld.

VOORWAARDEN 
- Lid zijn van De Natuurvrienden
- Minimum 20 deelnemers
- Eenpersoonskamertoeslag: 42 euro p.p.

INSCHRIJVEN
Je bent pas defintief ingeschreven na overschrijving van het voorschot van 100 euro p.p. op rekening van De Natuurvrienden BE76 2200 6200 8395 met als medeling "fietsweek 2017". Een bijkomende annulatieverzekering kost 12,50 euro p.p., te storten samen met je voorschot met als mededeling "fietsweek 2017 + annulatieverz.)

MEER INFO
info@denatuurvrienden.be 

 

Datum: 

zondag, 6 augustus, 2017

Organiserende afdeling: